Vöröskereszt

Magyar Vöröskereszt
Hajdú-Bihar Vármegyei
Szervezete

Vöröskereszt
Vöröskereszt

Gyűjt a MikulásGyár azokért, akiknek a legnehezebb most

dátum2020. december 20.
dátum15:00 - 18:00
dátumAuchan, Debrecen (Kishatár u. 7.) - december 1-től december 20-ig hétköznap 15:00-18:00, hétvégén 10:00-18:00 között

Tartós élelmiszert gyűjtenek az idei MikulásGyárban a Magyar Vöröskereszt Debrecen Területi Szervezetének önkéntesei és munkatársai. A sokéves országos akciónak 2020-ban is az Auchan áruház ad otthont (Kishatár u. 7.) december 20-ig. A szervezet nem csak adománygyűjtést hirdet, önkénteseket is toboroz a gyűjtésre. 

 

ó

Kizárólag tartós élelmiszert gyűjtenek a ládákba

 

A Mikulás vöröskeresztes gyára már december 1-én beindult, országszerte az Auchan áruházakban gyűjtik a felajánlásokat az önkéntesek. A Magyar Vöröskereszt Debrecen Területi Szervezete a Határ utca 7. szám alatti Auchanban várja a segítő szándékú emberek adományait hátköznap 15-18 óra között, hétvégén 10-tól 18-ig egészen 20. 

2020-ban a járványhelyzet miatt a szokásoktól eltérően kizárólag tartós élelmiszert gyűjtenek az önkéntesek és a munkatársak a nehéz élethelyzetű nagycsaládosoknak, egyedülálló, beteg embereknek, kisjövedelmű nyugdíjasoknak. Szeretettel kérik a vásárlókat, hogy egy-egy termékkel segítsenek azoknak, akiknek most mindenkinél nehezebb.

 

CsakPONTKözelgő események

2020. január 10.
Jól indul az év, ha vért ad! – közelgő véradások
Boldog új évet, bőséget, sok sikert az élet minden terén – kívánják minden donornak a Magyar Vöröskereszt Hajdú-Bihar Megyei Szervezetének véradószervezői. Nem csak a véradás közérdekű volta miatt örülnek minden donornak, hanem azért is: mert aki vért ad, az maga is egészséges. Az előttünk álló napokban az alábbi helyszíneken és időpontokban várják a mindennapok csendes hőseit az önkéntesek és munkatársak. Hajdúnánáson minden donort ajándékkal is meglepik a vöröskeresztesek.
Részletek »
2020. január 15.
Tudd és tedd az elsősegélynyújtást! – mi megtanítjuk
Közúti és munkahelyi elsősegélynyújtás-tanfolyamok indulnak január végén. Még van hely az érdeklődőknek, akár csak a január 15-i közúti elsősegélynyújtó vizsgára.
Részletek »
2020. január 27.
Készülj a versenyre! - izgalmas, vidám, jó ügyet szolgál!
Pár hónap és indulnak az Országos elsősegélynyújtó verseny fordulói. Érdemes mihamarabb jelentkezni és felkészülni az érdekes, motiváló, közérdeket szolgáló megméretésre, melyet minden évben látványos, élethű és magas szakmai színvonalú gyakorlati helyszínekkel szerveznek meg a Magyar Vöröskereszt Hajdú-Bihar megyei munkatársai.
Részletek »