Vöröskereszt

Magyar Vöröskereszt
Hajdú-Bihar Vármegyei
Szervezete

Vöröskereszt
Vöröskereszt

Légy a MikullásGyár önkéntese, segíts a nehéz időben

dátum2020. december 15 - december 20.
dátum08:00 - 16:00
dátuma Magyar Vöröskereszt honlapján vagy közvetlenül a Magyar Vöröskereszt Debrecen Területi Szervezeténél az 52/414-321-es telefonszámon.

„Segítsd önkéntesként a MikulásGyár adománygyűjtő akcióját a Magyar Vöröskereszt csapatával, hogy a koronavírus-járvány miatt még nehezebb helyzetbe került, rászoruló családoknak is jusson ünnepi étel!” – ezzel a gondolattal invitálja csapatába a hazai Vöröskereszt mindazokat, akik szívesen tennének valamit most a járványhelyzetben másokért. Jelentkezz a Magyar Vöröskereszt honlapján vagy közvetlenül a Magyar Vöröskereszt Debrecen Területi Szervezeténél az 52/414-321-es telefonszámon.

Nagy szükség van önkéntesekre, hiszen a Vöröskeresztre is nagyobb súly nehezedik napjainkban, mint máskor. „Segítsd önkéntesként a MikulásGyár adománygyűjtő akcióját a Magyar Vöröskereszt csapatával, hogy a koronavírus-járvány miatt még nehezebb helyzetbe került, rászoruló családoknak is jusson ünnepi étel!” – ezzel a gondolattal invitálja csapatába a hazai Vöröskereszt mindazokat, akik szívesen tennének valamit most a járványhelyzetben másokért.

 

 

 

CsakPONTKözelgő események

2020. január 10.
Jól indul az év, ha vért ad! – közelgő véradások
Boldog új évet, bőséget, sok sikert az élet minden terén – kívánják minden donornak a Magyar Vöröskereszt Hajdú-Bihar Megyei Szervezetének véradószervezői. Nem csak a véradás közérdekű volta miatt örülnek minden donornak, hanem azért is: mert aki vért ad, az maga is egészséges. Az előttünk álló napokban az alábbi helyszíneken és időpontokban várják a mindennapok csendes hőseit az önkéntesek és munkatársak. Hajdúnánáson minden donort ajándékkal is meglepik a vöröskeresztesek.
Részletek »
2020. január 15.
Tudd és tedd az elsősegélynyújtást! – mi megtanítjuk
Közúti és munkahelyi elsősegélynyújtás-tanfolyamok indulnak január végén. Még van hely az érdeklődőknek, akár csak a január 15-i közúti elsősegélynyújtó vizsgára.
Részletek »
2020. január 27.
Készülj a versenyre! - izgalmas, vidám, jó ügyet szolgál!
Pár hónap és indulnak az Országos elsősegélynyújtó verseny fordulói. Érdemes mihamarabb jelentkezni és felkészülni az érdekes, motiváló, közérdeket szolgáló megméretésre, melyet minden évben látványos, élethű és magas szakmai színvonalú gyakorlati helyszínekkel szerveznek meg a Magyar Vöröskereszt Hajdú-Bihar megyei munkatársai.
Részletek »