Vöröskereszt
Vöröskereszt

Tanuld meg időben: elsősegély

dátum2021. november 2.
dátum08:00 - 16:00
dátumAz érdeklődők jelentkezhetnek a 06-52/316-330, 316-679 telefonszámon, személyesen a Magyar Vöröskereszt Hajdú-Bihar Megyei Oktatási és Vizsgaközpontjában (4025 Debrecen, Hatvan u. 37.).
Rajtad életek múlhatnak: ha egy embert baleset ér vagy rosszul lesz a környezetedben, a mentők megérkezéséig minden pillanat számít. A tétlenség vagy a rossz ellátás végzetes lehet. Tanuld meg mihamarabb az elsősegély'  fogásait   – ajánlják szakemberek, szervezők a Magyar Vöröskereszt Hajdú-Bihar Megyei Oktatási és Vizsgaközpontjában. Itt folyamatosan indulnak a képzések.  Az érdeklődők jelentkezhetnek a 06-52/316-330, 316-679 telefonszámon, személyesen a Magyar Vöröskereszt Hajdú-Bihar Megyei Oktatási és Vizsgaközpontjában (4025 Debrecen, Hatvan u. 37.). 


 

CsakPONTKözelgő események

2020. január 10.
Jól indul az év, ha vért ad! – közelgő véradások
Boldog új évet, bőséget, sok sikert az élet minden terén – kívánják minden donornak a Magyar Vöröskereszt Hajdú-Bihar Megyei Szervezetének véradószervezői. Nem csak a véradás közérdekű volta miatt örülnek minden donornak, hanem azért is: mert aki vért ad, az maga is egészséges. Az előttünk álló napokban az alábbi helyszíneken és időpontokban várják a mindennapok csendes hőseit az önkéntesek és munkatársak. Hajdúnánáson minden donort ajándékkal is meglepik a vöröskeresztesek.
Részletek »
2020. január 15.
Tudd és tedd az elsősegélynyújtást! – mi megtanítjuk
Közúti és munkahelyi elsősegélynyújtás-tanfolyamok indulnak január végén. Még van hely az érdeklődőknek, akár csak a január 15-i közúti elsősegélynyújtó vizsgára.
Részletek »
2020. január 27.
Készülj a versenyre! - izgalmas, vidám, jó ügyet szolgál!
Pár hónap és indulnak az Országos elsősegélynyújtó verseny fordulói. Érdemes mihamarabb jelentkezni és felkészülni az érdekes, motiváló, közérdeket szolgáló megméretésre, melyet minden évben látványos, élethű és magas szakmai színvonalú gyakorlati helyszínekkel szerveznek meg a Magyar Vöröskereszt Hajdú-Bihar megyei munkatársai.
Részletek »