Vöröskereszt

Magyar Vöröskereszt
Hajdú-Bihar Vármegyei
Szervezete

Vöröskereszt
Vöröskereszt

Ingyenes szűrés a Szoboszlói estéken

dátum2021. augusztus 16.
dátum15:00 - 18:00
dátumHajdúszoboszló, Szent István parkban, a Turinform Iroda előtt
– A kor nem számít, mindenki annyi éves, amennyinek érzi magát. Ám éppen ezért fontos, hogy óvja egészségét, rendszeresen ellenőriztesse vérnyomását, vércukorszintjét, és kövessen helyes életmódot, különösen 40 év felett – hangsúlyozzák a Magyar Vöröskereszt Hajdúszoboszló Területi Szervezetének munkatársai, önkéntesei, és vérnyomás-, vércukor- és testtömegindex-szűrést tartanak augusztus 16-án 15:00 és 18:00 óra között a Szent István parkban, a Turinform Iroda előtt.
 

Az egészségmegőrzést szolgáló programelemmel a Szoboszlói nyár rendezvénysorozathoz csatlakoznak a Vöröskereszt munkatársai és önkéntesei. Nem először: augusztus 2-án már megtették, és óriási igény volt az ellenőrző vizsgálatokra: 3 óra alatt 70-en éltek vele. 

 

CsakPONTKözelgő események

2020. január 10.
Jól indul az év, ha vért ad! – közelgő véradások
Boldog új évet, bőséget, sok sikert az élet minden terén – kívánják minden donornak a Magyar Vöröskereszt Hajdú-Bihar Megyei Szervezetének véradószervezői. Nem csak a véradás közérdekű volta miatt örülnek minden donornak, hanem azért is: mert aki vért ad, az maga is egészséges. Az előttünk álló napokban az alábbi helyszíneken és időpontokban várják a mindennapok csendes hőseit az önkéntesek és munkatársak. Hajdúnánáson minden donort ajándékkal is meglepik a vöröskeresztesek.
Részletek »
2020. január 15.
Tudd és tedd az elsősegélynyújtást! – mi megtanítjuk
Közúti és munkahelyi elsősegélynyújtás-tanfolyamok indulnak január végén. Még van hely az érdeklődőknek, akár csak a január 15-i közúti elsősegélynyújtó vizsgára.
Részletek »
2020. január 27.
Készülj a versenyre! - izgalmas, vidám, jó ügyet szolgál!
Pár hónap és indulnak az Országos elsősegélynyújtó verseny fordulói. Érdemes mihamarabb jelentkezni és felkészülni az érdekes, motiváló, közérdeket szolgáló megméretésre, melyet minden évben látványos, élethű és magas szakmai színvonalú gyakorlati helyszínekkel szerveznek meg a Magyar Vöröskereszt Hajdú-Bihar megyei munkatársai.
Részletek »