Vöröskereszt

Magyar Vöröskereszt
Hajdú-Bihar Vármegyei
Szervezete

Vöröskereszt
Vöröskereszt

Sürgős! Önkéntesekre van szükség továbbra is

dátum2022. március 22 - április 22.
dátum10:00 - 00:00
dátumbiharkeresztesi Sportcsarnok (Biharkeresztes, Hősök tere 12.)
Önkéntesekre van szükség a biharkeresztesi Sportcsarnokban az ukrajnai helyzet miatt bajbajutott embereket segítő vöröskeresztes szolgálathoz továbbra is. 

 

A felhívásra szép számmal jelentkeztek és jöttek segíteni egyetemisták és minden korosztályból hölgyek és urak! Szeretettel köszöntjük őket a Vöröskereszt humanitárius szervezetében és köszönjük szívből jövő segítségüket az ukrajnai menekültek nevében is. A határmenti szolgálat folyamatos, ezért továbbra is várjuk önkéntesek jelentkezését a berettyoujfalu@voroskereszt.hu e-mailcímen, a hajdubiharmegye@voroskereszt.hu e-mailcímeken és az 52/531-427-es telefonszámon.

Cikkünk a témában: http://voroskereszthajdu.hu/hir.php?id=524

 

CsakPONTKözelgő események

2020. január 10.
Jól indul az év, ha vért ad! – közelgő véradások
Boldog új évet, bőséget, sok sikert az élet minden terén – kívánják minden donornak a Magyar Vöröskereszt Hajdú-Bihar Megyei Szervezetének véradószervezői. Nem csak a véradás közérdekű volta miatt örülnek minden donornak, hanem azért is: mert aki vért ad, az maga is egészséges. Az előttünk álló napokban az alábbi helyszíneken és időpontokban várják a mindennapok csendes hőseit az önkéntesek és munkatársak. Hajdúnánáson minden donort ajándékkal is meglepik a vöröskeresztesek.
Részletek »
2020. január 15.
Tudd és tedd az elsősegélynyújtást! – mi megtanítjuk
Közúti és munkahelyi elsősegélynyújtás-tanfolyamok indulnak január végén. Még van hely az érdeklődőknek, akár csak a január 15-i közúti elsősegélynyújtó vizsgára.
Részletek »
2020. január 27.
Készülj a versenyre! - izgalmas, vidám, jó ügyet szolgál!
Pár hónap és indulnak az Országos elsősegélynyújtó verseny fordulói. Érdemes mihamarabb jelentkezni és felkészülni az érdekes, motiváló, közérdeket szolgáló megméretésre, melyet minden évben látványos, élethű és magas szakmai színvonalú gyakorlati helyszínekkel szerveznek meg a Magyar Vöröskereszt Hajdú-Bihar megyei munkatársai.
Részletek »