Vöröskereszt

Magyar Vöröskereszt
Hajdú-Bihar Vármegyei
Szervezete

Vöröskereszt
Vöröskereszt

Orvos? Mentő? Ápoló? – most szükség van Önre/Rád a H-Heróban

dátum2022. július 21.
dátum -
dátumMagyar Vöröskereszt országos önkéntestoborzása
A Magyar Vöröskereszt egészségügyi ellátó egységébe olyan orvosokat, mentőtiszteket, ápolókat és szociális szférában dolgozókat keres többek között, akik önkéntesen részt vesznek a csapat határ menti, az ukrajnai bajbajutottak segítő feladataiban legalább két egymást követő napon.
 

Szerencsés Ágnes a magyar-ukrán határon szolgált a H-Heroban önkéntesen

Elsődlegesen orvosokat (akik érvényes magyarországi működési engedéllyel rendelkeznek), mentőtiszteket, ápolókat és szociális szférában dolgozókat keres a H-HERO-Hungarian Healthcare in Emergency Response Operations (Magyar egészségügyi sürgősségi szolgálat) nevű egységébe a Magyar Vöröskereszt az ukrajnai helyzettel kapcsolatos határ menti szolgálatához. Olyan szakemberekre van szükség, akik önkéntesen legalább két egymást követő napon tudják vállalni a feladatokat. Várják továbbá elsősegélynyújtó és egészségügyi tapasztalattal rendelkező önkéntesek, orvostanhallgatók és szociális munkás hallgatók jelentkezését is!

Szállást és teljes ellátást adunk, az utazásban segítséget nyújtunk.

Amennyiben felkeltette érdeklődésedet a lehetőség, az alábbi linken jelentkezzen/jelentkezz:

https://forms.office.com/pages/responsepage.aspx?id=xnUof9cd7kmawuem2aWKv-3mBjzxsulNlJqUT_l5Aw1UNERNTjIwNjJYN1Y4TzNEOVAxQlA5RTY0My4u&fbclid=IwAR1eHyS_wxEuoqsi79DZxdbui6Dfaj1YquGneSmYiPbxl29zcT-NSD1DIdo

Bármilyen felmerülő kérdés esetén az onkentes@voroskereszt.hu e-mail címen érdeklődhetsz/érdeklődhettek.
 
 
 


 

CsakPONTKözelgő események

2020. január 10.
Jól indul az év, ha vért ad! – közelgő véradások
Boldog új évet, bőséget, sok sikert az élet minden terén – kívánják minden donornak a Magyar Vöröskereszt Hajdú-Bihar Megyei Szervezetének véradószervezői. Nem csak a véradás közérdekű volta miatt örülnek minden donornak, hanem azért is: mert aki vért ad, az maga is egészséges. Az előttünk álló napokban az alábbi helyszíneken és időpontokban várják a mindennapok csendes hőseit az önkéntesek és munkatársak. Hajdúnánáson minden donort ajándékkal is meglepik a vöröskeresztesek.
Részletek »
2020. január 15.
Tudd és tedd az elsősegélynyújtást! – mi megtanítjuk
Közúti és munkahelyi elsősegélynyújtás-tanfolyamok indulnak január végén. Még van hely az érdeklődőknek, akár csak a január 15-i közúti elsősegélynyújtó vizsgára.
Részletek »
2020. január 27.
Készülj a versenyre! - izgalmas, vidám, jó ügyet szolgál!
Pár hónap és indulnak az Országos elsősegélynyújtó verseny fordulói. Érdemes mihamarabb jelentkezni és felkészülni az érdekes, motiváló, közérdeket szolgáló megméretésre, melyet minden évben látványos, élethű és magas szakmai színvonalú gyakorlati helyszínekkel szerveznek meg a Magyar Vöröskereszt Hajdú-Bihar megyei munkatársai.
Részletek »