Vöröskereszt

Magyar Vöröskereszt
Hajdú-Bihar Vármegyei
Szervezete

Vöröskereszt
Vöröskereszt

Hang tűzzel, szívvel, lélekkel – döntőben Biró Judit

dátum2014. július 18.

A döntés a kezünkben, csak szavazni kell: Biró Judit, a Magyar Vöröskereszt Hajdúszoboszló Területi vezetője, és mint sokan tudják tehetséges énekesnő. Tegnap bejutott a Debrecen Hangja díj döntőjébe.

 

Biró Judit a döntőben (fotó forrása: HAON)

 

Augusztus 19-én, a közönségszavazatok döntik el, hogy ki lesz a Debrecen Hangja cím birtokosa az öt kiválasztott közül. A szavazatokat a 0620-20-20-220 számra várják a szervezők július 21. és augusztus 19. között. A nem emelt díjas SMS-ben csak a sorszámot kell beküldeni. Biró Judit sorszáma: 1. Egy telefonról három szavazat küldhető.

Aki hallotta énekelni Juditot, tudja, hogy temperamentumos, képzett és erős hangjában mindig ott a tűz, a szív és a lélek. Aki nem találkozott vele, a Debrecen Hangja zenei díj Facebook-oldalán megteheti: https://www.facebook.com/debrecenhangja2012?fref=ts

 

Juditot pályájáról röviden:

 

1. Bíró Judit1989-ben született Debrecenben. 2009-ben az Ady Endre Gimnázium dráma tagozatán érettségizett. Ugyanebben az esztendőben, Budapesten csatlakozott a Proscenion Drámaszínpadhoz az Eötvös Lóránd Tudományegyetem óvodapedagógus karán, ahol megszerezte diplomáját. 2012 óta a Magyar Vöröskereszt Hajdúszoboszló Területi Szervezetét irányítja. 2013. december 13-án a Csokonai Színház egyik zenés darabjában ismerhette meg a közönség, ahol a Légy Jó Mindhalálig zenés gyerekdarabban Viola kisasszony szerepét alakította. A Szoboszló Sound csapatának tagja.

 

Jótékonysági ügyek mellett

„Adj vért, és ilyen énekhangokat hallgathatsz közben” – ezzel zárta a Judit bemutatását Fazekas László, az elődöntő konferansziéja, a Best Fm Rádió műsorvezető-szerkesztője. Judit dala után sokan jelezték is a közönségből, hogy ha így van, szívesen jelentkeznek donornak.

 

Szívvel-lélelekkel

 

Komolyabbra fordítva a szót: jogos az asszociáció azért is, mert a közelmúltban többször szólalt meg Judit énekhangja jótékonysági ügyek mellett, például, 2012. novemberében a Hang-Szó-Kép című Jótékonysági koncerten Hajdú-Bihar megye hátrányos életkörülmények között élő családjait, magányos kisnyugdíjasait és egyedülálló, elszegényedett, beteg lakóit támogatta. 
 

CsakPONTTovábbi híreink

Balmazújváros - Hajdúszoboszló területi elsősegélynyújtó versenye
Április 14.-én került megrendezésre a Balmazújváros – Hajdúszoboszló Területi Szervezet Ifjúsági Elsősegélynyújtó versenyének területi fordulója. A rendezvénynek a hajdúszoboszlói Kovács Máté Művelődési Központ adott helyet.
Bővebben »
Közöd!
Gondoltad volna, hogy Magyarországon évente több 10,000 fiatal végez önkéntes munkát? Pincemúzeum-építés Máriakéménden, használt cuccok piaca Miskolcon, élelmiszer-gyűjtés rászoruló gyermekeknek Budapesten.
Bővebben »
Megyei elsősegélynyújtó verseny
Bővebben »

CsakPONTKözelgő események

2020. január 10.
Jól indul az év, ha vért ad! – közelgő véradások
Boldog új évet, bőséget, sok sikert az élet minden terén – kívánják minden donornak a Magyar Vöröskereszt Hajdú-Bihar Megyei Szervezetének véradószervezői. Nem csak a véradás közérdekű volta miatt örülnek minden donornak, hanem azért is: mert aki vért ad, az maga is egészséges. Az előttünk álló napokban az alábbi helyszíneken és időpontokban várják a mindennapok csendes hőseit az önkéntesek és munkatársak. Hajdúnánáson minden donort ajándékkal is meglepik a vöröskeresztesek.
Részletek »
2020. január 15.
Tudd és tedd az elsősegélynyújtást! – mi megtanítjuk
Közúti és munkahelyi elsősegélynyújtás-tanfolyamok indulnak január végén. Még van hely az érdeklődőknek, akár csak a január 15-i közúti elsősegélynyújtó vizsgára.
Részletek »
2020. január 27.
Készülj a versenyre! - izgalmas, vidám, jó ügyet szolgál!
Pár hónap és indulnak az Országos elsősegélynyújtó verseny fordulói. Érdemes mihamarabb jelentkezni és felkészülni az érdekes, motiváló, közérdeket szolgáló megméretésre, melyet minden évben látványos, élethű és magas szakmai színvonalú gyakorlati helyszínekkel szerveznek meg a Magyar Vöröskereszt Hajdú-Bihar megyei munkatársai.
Részletek »