Vöröskereszt

Magyar Vöröskereszt
Hajdú-Bihar Vármegyei
Szervezete

Vöröskereszt
Vöröskereszt

Közöd!

dátum2009. augusztus 2.

Gondoltad volna, hogy Magyarországon évente több 10,000 fiatal végez önkéntes munkát?

Pincemúzeum-építés Máriakéménden, használt cuccok piaca Miskolcon, élelmiszer-gyűjtés rászoruló gyermekeknek Budapesten.

Három példa az ötödik KÖZÖD! Önkéntes Fiatalok Napja programjai közül.

Közöd!


 

Tizenötezer fiatalnak 2010. április 24-én már lesz hozzá Köze!

Pincemúzeum-építés Máriakéménden, használt cuccok piaca Miskolcon, élelmiszer-gyűjtés rászoruló gyermekeknek

Budapesten. Három példa az ötödik KÖZÖD! Önkéntes Fiatalok Napja programjai közül.  Az egyedülálló kezdeményezésnek, melyet a Demokratikus Ifjúságért Alapítvány koordinál, itthon eddig 15000 résztvevője van, 150 helyi projekt valósul meg országszerte.

A központi program témája idén a gyermekszegénység elleni küzdelem.

A szegénység és társadalmi kirekesztés elleni küzdelem európai éve jegyében a Gyermekétkeztetési Alapítvánnyal együttműködésben rászoruló nagycsaládok számára tartós élelmiszer-gyűjtést szervezünk a fővárosban. A kezdeményezéshez iskolák, intézmények, szervezetek, cégek csatlakozását várjuk! A kampány április 24-én délután a budapesti Gödör Klubban ér véget: ide várják a csoportok és magánszemélyek adományait, és mindazokat, akik egy-egy csomag liszttel, rizzsel, cukorral, csokoládéval,egy flakon olajjal maguk szeretnének segíteni az arra rászoruló családokon.

Amennyiben szeretnéd, ha neked is lenne hozzá KöZöD, csatlakozz!

Info: +3630 630 0942,
www.kozod.hu

Tudtad, hogy ez évi több százezer munkaórányi hasznos tevékenység, ami során parkok frissülnek fel, játszóterek épülnek újjá, idősek és fogyatékkal élők részesülnek izgalmas programokban, és még sorolhatnánk. Ha többet akarsz tudni a részletekről, ha Te is csatlakozni akarsz, ha részese akarsz lenni egy országos kezdeményezésnek, akkor: www.kozod.hu és  http://www.facebook.com/pages/KOZOD/ vagy + 36 30 630 0942

Legyél Te is egy a sok tízezer közül,aki nem vár másra, aki nem nyugszik bele, aki tud és mer változtatni.
Legyen hozzá KöZöd!

TE IS TEHETSZ ÉRTE!

Közöd!

CsakPONTTovábbi híreink

Balmazújváros - Hajdúszoboszló területi elsősegélynyújtó versenye
Április 14.-én került megrendezésre a Balmazújváros – Hajdúszoboszló Területi Szervezet Ifjúsági Elsősegélynyújtó versenyének területi fordulója. A rendezvénynek a hajdúszoboszlói Kovács Máté Művelődési Központ adott helyet.
Bővebben »
Megyei elsősegélynyújtó verseny
Bővebben »
Kistérségi önkéntes véradószervezők képzése
Önkéntes véradószervezők továbbképzése A Magyar Vöröskereszt Hajdú-Bihar Megyei Szervezete 2010. április 15-én „ Másképp Jobban” címmel, továbbképzést szervezett felnőtt véradószervező önkéntesei részére. A képzésen három kistérség önkéntes véradószervezői vettek részt.
Bővebben »

CsakPONTKözelgő események

2020. január 10.
Jól indul az év, ha vért ad! – közelgő véradások
Boldog új évet, bőséget, sok sikert az élet minden terén – kívánják minden donornak a Magyar Vöröskereszt Hajdú-Bihar Megyei Szervezetének véradószervezői. Nem csak a véradás közérdekű volta miatt örülnek minden donornak, hanem azért is: mert aki vért ad, az maga is egészséges. Az előttünk álló napokban az alábbi helyszíneken és időpontokban várják a mindennapok csendes hőseit az önkéntesek és munkatársak. Hajdúnánáson minden donort ajándékkal is meglepik a vöröskeresztesek.
Részletek »
2020. január 15.
Tudd és tedd az elsősegélynyújtást! – mi megtanítjuk
Közúti és munkahelyi elsősegélynyújtás-tanfolyamok indulnak január végén. Még van hely az érdeklődőknek, akár csak a január 15-i közúti elsősegélynyújtó vizsgára.
Részletek »
2020. január 27.
Készülj a versenyre! - izgalmas, vidám, jó ügyet szolgál!
Pár hónap és indulnak az Országos elsősegélynyújtó verseny fordulói. Érdemes mihamarabb jelentkezni és felkészülni az érdekes, motiváló, közérdeket szolgáló megméretésre, melyet minden évben látványos, élethű és magas szakmai színvonalú gyakorlati helyszínekkel szerveznek meg a Magyar Vöröskereszt Hajdú-Bihar megyei munkatársai.
Részletek »