Vöröskereszt
Vöröskereszt

Autó: hogy többet, jobban, gyorsabban segíthessünk

dátum2020. július 29.

Járművet és munkaeszközöket kapott a Magyar Vöröskereszt Hajdú-Bihar Megyei Szervezete július közepén a Magyar Vöröskereszt Országos Igazgatóságától. Éppen azokat az eszközöket, amelyekre szükségünk volt ahhoz, hogy hatékonyabban végezhessük munkánkat, szolgálatunkat. A Ford Transit típusú gépjárművel a jövőben önkénteseinket, munkatársainkat szolgálati helyeikre szállíthatjuk. Az új eszközök forrása a Magyar Vöröskeresztnek a munkakörülmények infrastrukturális fejlesztésére irányuló – EFOP 2.2.15-16-2017-00002 kódszámú – pályázata volt, melynek egyik kedvezményezettje megyei szervezetünk. Köszönjük! 

 

 

Többet, jobban, gyorsabban segíthetünk a jövőben. A Magyar Vöröskereszt Országos Igazgatósága a Magyar Vöröskereszt Hajdú-Bihar Megyei Szervezetének Ford Transit típusú gépjárművet és munkaeszközöket – félautómata defirbrillátort újraélesztéshez való készenléthez, ezen kívül számítógépet és irodabútorokat – adott. Ezekre az eszközökre voltak a legnagyobb szükség jelenleg a megyei szervezet szakmai munkájához. 

 

 

Az eszközök az Országos Igazgatóság ’A Magyar Vöröskereszt infrastrukturális fejlesztései a hátrányos helyzetűek társadalmi (re)integrációja érdekében’ című EFOP-2.2.15-16-2017-00002 kódszámú pályázatában szerezte be. A projekt célja a munkakörülmények, az infrastruktúra fejlesztésére irányult, hogy a hazai Vöröskereszt szolgáltatásai magasabb hatékonyság mellett minőségi javulást eredményezzenek, célcsoportjait gyorsabban, hatékonyabban elérje, és az infrastrukturális fejlesztésnek köszönhetően magasabb színvonalúvá tegye szolgáltatásait. A pályázat kedvezményezett megyei szervezetei közé tartozott Hajdú-Bihar megye. A Ford Transit típusú gépjárművel a jövőben önkénteseinket, munkatársainkat szolgálati helyeikre szállíthatjuk. A többi munkaeszközzel tevékenységeinket magasabb színvonalon készíthetjük elő és valósíthatjuk meg. 

 

Köszönjük, hogy segíthetünk!

CsakPONTTovábbi híreink

Balmazújváros - Hajdúszoboszló területi elsősegélynyújtó versenye
Április 14.-én került megrendezésre a Balmazújváros – Hajdúszoboszló Területi Szervezet Ifjúsági Elsősegélynyújtó versenyének területi fordulója. A rendezvénynek a hajdúszoboszlói Kovács Máté Művelődési Központ adott helyet.
Bővebben »
Közöd!
Gondoltad volna, hogy Magyarországon évente több 10,000 fiatal végez önkéntes munkát? Pincemúzeum-építés Máriakéménden, használt cuccok piaca Miskolcon, élelmiszer-gyűjtés rászoruló gyermekeknek Budapesten.
Bővebben »
Megyei elsősegélynyújtó verseny
Bővebben »

CsakPONTKözelgő események

2020. január 10.
Jól indul az év, ha vért ad! – közelgő véradások
Boldog új évet, bőséget, sok sikert az élet minden terén – kívánják minden donornak a Magyar Vöröskereszt Hajdú-Bihar Megyei Szervezetének véradószervezői. Nem csak a véradás közérdekű volta miatt örülnek minden donornak, hanem azért is: mert aki vért ad, az maga is egészséges. Az előttünk álló napokban az alábbi helyszíneken és időpontokban várják a mindennapok csendes hőseit az önkéntesek és munkatársak. Hajdúnánáson minden donort ajándékkal is meglepik a vöröskeresztesek.
Részletek »
2020. január 15.
Tudd és tedd az elsősegélynyújtást! – mi megtanítjuk
Közúti és munkahelyi elsősegélynyújtás-tanfolyamok indulnak január végén. Még van hely az érdeklődőknek, akár csak a január 15-i közúti elsősegélynyújtó vizsgára.
Részletek »
2020. január 27.
Készülj a versenyre! - izgalmas, vidám, jó ügyet szolgál!
Pár hónap és indulnak az Országos elsősegélynyújtó verseny fordulói. Érdemes mihamarabb jelentkezni és felkészülni az érdekes, motiváló, közérdeket szolgáló megméretésre, melyet minden évben látványos, élethű és magas szakmai színvonalú gyakorlati helyszínekkel szerveznek meg a Magyar Vöröskereszt Hajdú-Bihar megyei munkatársai.
Részletek »