Vöröskereszt
Vöröskereszt

Reklám helyett segítséget adott – szavazz velünk

dátum2020. szeptember 17.

Reklámfelületekből a járványhelyzetben segítő akciók születtek a Coca-Cola Magyarország és a Magyar Vöröskereszt tavaszi együttműködésében – a program továbbjutott az „Effekt 2030 - A közösségi befektetések díja” versenyen, és közönségszavazatokat vár. Szavazni ezen a linken van lehetőség:https://effekteam.hu/kozonsegszavazas-2020/

 

 

Coca-Cola-reklám helyett a járványhelyzetben segítő kommunikációs felületet kapott a Magyar Vöröskereszt, és élelmiszer- és higiéniai csomagokat állított össze, osztott ki és pszichológiai segítséget nyújtott  a Coca-Cola Magyarország és a Magyar Vöröskereszt tavaszi együttműködésének köszönhetően. A program előzetes válogatás után továbbjutott az “Effekt 2030 - A közösségi befektetések díja” versenyen.  A bírálóbizottság az eredményhirdetés előtt kíváncsi az internetezők véleményére, ezért  szeptember 14-28. között közönségszavazást kezdeményez. 

 

Szavazni ezen a linken van lehetőség: https://effekteam.hu/kozonsegszavazas-2020/

Szavazás menete:

  • A szavazás menete: a főoldalon, a fotók alatti sávban válaszd ki kedvenced, majd görgess az oldal legaljára, és ott nyomd meg a "Szavazok" gombot!
  • A projektekre egy IP címről egy szavazat gyűjthető. Amennyiben egy-egy munkatársi csoport vagy a cég minden dolgozója azonos IP címet használ, akkor a szavazatokat saját mobilhálózatról, otthoni vagy egyéb, nem céges wifiről is leadhatók.

 

 

További információ a Colával közös projektről: https://effekteam.hu/coca-cola-magyarorszag-a-coca-cola-magyarorszag-nyujtotta-tamogatasok-a-covid-19-jarvany-alatt/

 

 

CsakPONTTovábbi híreink

Balmazújváros - Hajdúszoboszló területi elsősegélynyújtó versenye
Április 14.-én került megrendezésre a Balmazújváros – Hajdúszoboszló Területi Szervezet Ifjúsági Elsősegélynyújtó versenyének területi fordulója. A rendezvénynek a hajdúszoboszlói Kovács Máté Művelődési Központ adott helyet.
Bővebben »
Közöd!
Gondoltad volna, hogy Magyarországon évente több 10,000 fiatal végez önkéntes munkát? Pincemúzeum-építés Máriakéménden, használt cuccok piaca Miskolcon, élelmiszer-gyűjtés rászoruló gyermekeknek Budapesten.
Bővebben »
Megyei elsősegélynyújtó verseny
Bővebben »

CsakPONTKözelgő események

2020. január 10.
Jól indul az év, ha vért ad! – közelgő véradások
Boldog új évet, bőséget, sok sikert az élet minden terén – kívánják minden donornak a Magyar Vöröskereszt Hajdú-Bihar Megyei Szervezetének véradószervezői. Nem csak a véradás közérdekű volta miatt örülnek minden donornak, hanem azért is: mert aki vért ad, az maga is egészséges. Az előttünk álló napokban az alábbi helyszíneken és időpontokban várják a mindennapok csendes hőseit az önkéntesek és munkatársak. Hajdúnánáson minden donort ajándékkal is meglepik a vöröskeresztesek.
Részletek »
2020. január 15.
Tudd és tedd az elsősegélynyújtást! – mi megtanítjuk
Közúti és munkahelyi elsősegélynyújtás-tanfolyamok indulnak január végén. Még van hely az érdeklődőknek, akár csak a január 15-i közúti elsősegélynyújtó vizsgára.
Részletek »
2020. január 27.
Készülj a versenyre! - izgalmas, vidám, jó ügyet szolgál!
Pár hónap és indulnak az Országos elsősegélynyújtó verseny fordulói. Érdemes mihamarabb jelentkezni és felkészülni az érdekes, motiváló, közérdeket szolgáló megméretésre, melyet minden évben látványos, élethű és magas szakmai színvonalú gyakorlati helyszínekkel szerveznek meg a Magyar Vöröskereszt Hajdú-Bihar megyei munkatársai.
Részletek »