Vöröskereszt
Vöröskereszt

Sürgős! Önkéntes diszpécserekre van szükség

dátum2020. november 10.

Telefonos szolgálatra toboroz önkénteseket a Hajdú-Bihar megyei Mentőállomásra a Magyar Vöröskereszt megyei szervezete. A járvány elleni küzdelmet segítő feladatot teljesen biztonságos, elkülönített térben kell végezni. Aki teheti, most segítsen – kérik a vöröskeresztesek.

 

 

Most segíthetsz, küzdj a járvány ellen! – fontos, mégis egyszerű diszpécser-szolgálatra várja önkéntesek jelentkezését a Magyar Vöröskereszt Hajú-Bihar Megyei Szervezete a járvány elleni küzdelemhez. Az önkéntesek feladata, hogy telefonon tájékoztassák a mentők érkezéséről a Covid-19 tesztelésre otthonukban várakozókat. A munka helyszíne az Országos Mentőszolgálat Hajdú-Bihar Megyei Szervezetének állomása (Debrecen, Külsővásár tér 14.), ahol elkülönített, fertőtlenített zárt térben, teljes biztonságban végezhetik munkájukat a segítők.

 

Óriási és sürgősen szükséges segítség ez, mert a Mentőszolgálatnak minden emberi erőforrását be kell vetnie a járvány elleni küzdelemben. 

 

Légy önkéntes ezekben a nehéz időkben!

 

Az önkéntesek jelentkezését a Magyar Vöröskereszt Debrecen Területi Szervezetének elérhetőségein várják: a debrecen@voroskereszt.hu e-mailcímen vagy munkaidőben az 52/ 414-321, 70/933 8396 telefonszámokon.

 

CsakPONTTovábbi híreink

Balmazújváros - Hajdúszoboszló területi elsősegélynyújtó versenye
Április 14.-én került megrendezésre a Balmazújváros – Hajdúszoboszló Területi Szervezet Ifjúsági Elsősegélynyújtó versenyének területi fordulója. A rendezvénynek a hajdúszoboszlói Kovács Máté Művelődési Központ adott helyet.
Bővebben »
Közöd!
Gondoltad volna, hogy Magyarországon évente több 10,000 fiatal végez önkéntes munkát? Pincemúzeum-építés Máriakéménden, használt cuccok piaca Miskolcon, élelmiszer-gyűjtés rászoruló gyermekeknek Budapesten.
Bővebben »
Megyei elsősegélynyújtó verseny
Bővebben »

CsakPONTKözelgő események

2020. január 10.
Jól indul az év, ha vért ad! – közelgő véradások
Boldog új évet, bőséget, sok sikert az élet minden terén – kívánják minden donornak a Magyar Vöröskereszt Hajdú-Bihar Megyei Szervezetének véradószervezői. Nem csak a véradás közérdekű volta miatt örülnek minden donornak, hanem azért is: mert aki vért ad, az maga is egészséges. Az előttünk álló napokban az alábbi helyszíneken és időpontokban várják a mindennapok csendes hőseit az önkéntesek és munkatársak. Hajdúnánáson minden donort ajándékkal is meglepik a vöröskeresztesek.
Részletek »
2020. január 15.
Tudd és tedd az elsősegélynyújtást! – mi megtanítjuk
Közúti és munkahelyi elsősegélynyújtás-tanfolyamok indulnak január végén. Még van hely az érdeklődőknek, akár csak a január 15-i közúti elsősegélynyújtó vizsgára.
Részletek »
2020. január 27.
Készülj a versenyre! - izgalmas, vidám, jó ügyet szolgál!
Pár hónap és indulnak az Országos elsősegélynyújtó verseny fordulói. Érdemes mihamarabb jelentkezni és felkészülni az érdekes, motiváló, közérdeket szolgáló megméretésre, melyet minden évben látványos, élethű és magas szakmai színvonalú gyakorlati helyszínekkel szerveznek meg a Magyar Vöröskereszt Hajdú-Bihar megyei munkatársai.
Részletek »