Vöröskereszt
Vöröskereszt

A horvát földrengés áldozatainak gyűjt a Vöröskereszt

dátum2021. január 8.

Segítsünk horvát földrengés áldozatainak, károsultjainak!  – a Magyar Vöröskereszt bankszámlaszámon és online adományozó felületen gyűjt a  Horvát Vöröskeresztnek mentési munkálatokra, a lakosság ellátására, valamint a hosszútávú helyreállítás támogatására. Segítsünk azoknak, akiket óriási tragédia ért ezekben a súlyos időkben! 

 

 

A Magyar Vöröskereszt az adományokat két módon fogadja:

 online adományozói felületen: http://voroskereszt.hu/adomanyozas/kampany-tamogatasa/horvat-foldrenges-karosultjainak-tamogatasa/

 

vagy bankszámlaszámán: Bankszámlaszám: 10405004-00026548-00000009

Közlemény: Horvátországi földrengés 2020

 

Az akció december 30-tól tart. A felajánlásokból a Horvát Vöröskereszt mentési munkálatokra, a lakosság ellátására, valamint a hosszútávú helyreállítás támogatására használja fel.


 

Bővebben a Magyar Vöröskereszt Facebook-oldalán:

https://www.facebook.com/magyarvoroskereszt/photos/a.163355187009408/3975361689142053/

CsakPONTTovábbi híreink

Balmazújváros - Hajdúszoboszló területi elsősegélynyújtó versenye
Április 14.-én került megrendezésre a Balmazújváros – Hajdúszoboszló Területi Szervezet Ifjúsági Elsősegélynyújtó versenyének területi fordulója. A rendezvénynek a hajdúszoboszlói Kovács Máté Művelődési Központ adott helyet.
Bővebben »
Közöd!
Gondoltad volna, hogy Magyarországon évente több 10,000 fiatal végez önkéntes munkát? Pincemúzeum-építés Máriakéménden, használt cuccok piaca Miskolcon, élelmiszer-gyűjtés rászoruló gyermekeknek Budapesten.
Bővebben »
Megyei elsősegélynyújtó verseny
Bővebben »

CsakPONTKözelgő események

2020. január 10.
Jól indul az év, ha vért ad! – közelgő véradások
Boldog új évet, bőséget, sok sikert az élet minden terén – kívánják minden donornak a Magyar Vöröskereszt Hajdú-Bihar Megyei Szervezetének véradószervezői. Nem csak a véradás közérdekű volta miatt örülnek minden donornak, hanem azért is: mert aki vért ad, az maga is egészséges. Az előttünk álló napokban az alábbi helyszíneken és időpontokban várják a mindennapok csendes hőseit az önkéntesek és munkatársak. Hajdúnánáson minden donort ajándékkal is meglepik a vöröskeresztesek.
Részletek »
2020. január 15.
Tudd és tedd az elsősegélynyújtást! – mi megtanítjuk
Közúti és munkahelyi elsősegélynyújtás-tanfolyamok indulnak január végén. Még van hely az érdeklődőknek, akár csak a január 15-i közúti elsősegélynyújtó vizsgára.
Részletek »
2020. január 27.
Készülj a versenyre! - izgalmas, vidám, jó ügyet szolgál!
Pár hónap és indulnak az Országos elsősegélynyújtó verseny fordulói. Érdemes mihamarabb jelentkezni és felkészülni az érdekes, motiváló, közérdeket szolgáló megméretésre, melyet minden évben látványos, élethű és magas szakmai színvonalú gyakorlati helyszínekkel szerveznek meg a Magyar Vöröskereszt Hajdú-Bihar megyei munkatársai.
Részletek »