Vöröskereszt
Vöröskereszt

1% – sokaknak a Vöröskereszttel

dátum2021. április 15.
1% – sokaknak a Vöröskereszttel
 
A Magyar Vöröskereszt Hajdú-Bihar Megyei Szervezetének a koronavírus elleni küzdelemben minden erejére szükség van és lesz. Ám feladatai elvégzéséhez magának kell előteremtenie a forrásokat. A feladatok pedig egyre nehezebbek és sokasodnak.
 


Új, váratlan helyzetek jönnek, készen kell állnunk úgy, hogy közben  alaptevékenységeinket is el kell látnunk Hajdú-Bihar megyében, közöttük olyan közérdekű ügyeket, mint a véradásszervezés és a szociális segítségnyújtás.
 
Mindehhez Önállóan kell  megteremtenünk a forrásokat.
 
Segítsen, hogy tudjunk segíteni akkor és ott, amikor és ahol kell:
vegye kezébe pénze sorsát, és ajánlja fel adója 1%-át a Magyar Vöröskereszt Hajdú-Bihar Megyei Szervezetének
 
a 19117104-2-09 adószámra.
 
Önnek két perc, de a megyei helyzet javításában, az itt élők megsegítésében rengeteget számít.
 
Ne feledje elektronikus adóbevalláskor se!
 
 
Adójának 1%-át többek között a koronavírus megfékezésének ránk háruló feladataira, a krízishelyzet rendkívül fontos, közérdekű ügyeire, köztük a véradásszervezésre, hátrányos helyzetűek megsegítésére fordítjuk.
 
Egyre több eszközt, humánerőforrást igényel munkánk.

CsakPONTTovábbi híreink

Balmazújváros - Hajdúszoboszló területi elsősegélynyújtó versenye
Április 14.-én került megrendezésre a Balmazújváros – Hajdúszoboszló Területi Szervezet Ifjúsági Elsősegélynyújtó versenyének területi fordulója. A rendezvénynek a hajdúszoboszlói Kovács Máté Művelődési Központ adott helyet.
Bővebben »
Közöd!
Gondoltad volna, hogy Magyarországon évente több 10,000 fiatal végez önkéntes munkát? Pincemúzeum-építés Máriakéménden, használt cuccok piaca Miskolcon, élelmiszer-gyűjtés rászoruló gyermekeknek Budapesten.
Bővebben »
Megyei elsősegélynyújtó verseny
Bővebben »

CsakPONTKözelgő események

2020. január 10.
Jól indul az év, ha vért ad! – közelgő véradások
Boldog új évet, bőséget, sok sikert az élet minden terén – kívánják minden donornak a Magyar Vöröskereszt Hajdú-Bihar Megyei Szervezetének véradószervezői. Nem csak a véradás közérdekű volta miatt örülnek minden donornak, hanem azért is: mert aki vért ad, az maga is egészséges. Az előttünk álló napokban az alábbi helyszíneken és időpontokban várják a mindennapok csendes hőseit az önkéntesek és munkatársak. Hajdúnánáson minden donort ajándékkal is meglepik a vöröskeresztesek.
Részletek »
2020. január 15.
Tudd és tedd az elsősegélynyújtást! – mi megtanítjuk
Közúti és munkahelyi elsősegélynyújtás-tanfolyamok indulnak január végén. Még van hely az érdeklődőknek, akár csak a január 15-i közúti elsősegélynyújtó vizsgára.
Részletek »
2020. január 27.
Készülj a versenyre! - izgalmas, vidám, jó ügyet szolgál!
Pár hónap és indulnak az Országos elsősegélynyújtó verseny fordulói. Érdemes mihamarabb jelentkezni és felkészülni az érdekes, motiváló, közérdeket szolgáló megméretésre, melyet minden évben látványos, élethű és magas szakmai színvonalú gyakorlati helyszínekkel szerveznek meg a Magyar Vöröskereszt Hajdú-Bihar megyei munkatársai.
Részletek »