Vöröskereszt
Vöröskereszt

A Magyar Vöröskereszt 2021. április 19-vel újraindítja a közúti elsősegélynyújtó vizsgák szervezését

dátum2021. április 19.
A Magyar Vöröskereszt 2021. április 19-vel újraindítja a közúti elsősegélynyújtó vizsgák szervezését.

A (166/2021. (IV.7.) Kormány rendelet 2§ alapján, valamint a Közlekedés Alkalmassági és Vizsgaközpont döntésével összhangban a Magyar Vöröskereszt 2021. április 19-től újra megszervezheti a korábban ideglenesen leállított közúti elsősegélynyújtó vizsgáztatást.

Vizsgára jelentkezni az alábbi formában lehet:

Személyesen: a Magyar Vöröskereszt Hajdú-Bihar Megyei Oktatási és Vizsgaközpontjában
4025 Debrecen, Hatvan utca 37.

Telefonon:
06-52/316-330 vagy 06-52/316-679

Interneten:
hajdubihar.voroskereszt.hu

A vizsgák lebonyolítása továbbra is a szigorú járványügyi intézkedések betartásával történik. Kérjük, hogy vizsgára a megadott időpontban pontosan érkezzenek és mindenki hozzon magával szájmaszkot és gumikesztyűt.
A képzések jelenléti formában történő szervezése továbbra is szünetel.

Az újrainduló vizsgákon a járványügyi szabályoknak megfelelően létszámkorlát kerül bevezetésre: az eseményeket óránként maximum 8 fő vizsgázó részvételével lehet lebonyolítani.

Azoknak, akik a korlátozó rendelkezéseket megelőzően jelentkeztek közúti elsősegélynyújtó vizsgára, és nem kérték a vizsgadíj visszatérítését, lehetőségük nyílik a vizsgadíjat új vizsgaidőponton érvényesíteni.

CsakPONTTovábbi híreink

Balmazújváros - Hajdúszoboszló területi elsősegélynyújtó versenye
Április 14.-én került megrendezésre a Balmazújváros – Hajdúszoboszló Területi Szervezet Ifjúsági Elsősegélynyújtó versenyének területi fordulója. A rendezvénynek a hajdúszoboszlói Kovács Máté Művelődési Központ adott helyet.
Bővebben »
Közöd!
Gondoltad volna, hogy Magyarországon évente több 10,000 fiatal végez önkéntes munkát? Pincemúzeum-építés Máriakéménden, használt cuccok piaca Miskolcon, élelmiszer-gyűjtés rászoruló gyermekeknek Budapesten.
Bővebben »
Megyei elsősegélynyújtó verseny
Bővebben »

CsakPONTKözelgő események

2020. január 10.
Jól indul az év, ha vért ad! – közelgő véradások
Boldog új évet, bőséget, sok sikert az élet minden terén – kívánják minden donornak a Magyar Vöröskereszt Hajdú-Bihar Megyei Szervezetének véradószervezői. Nem csak a véradás közérdekű volta miatt örülnek minden donornak, hanem azért is: mert aki vért ad, az maga is egészséges. Az előttünk álló napokban az alábbi helyszíneken és időpontokban várják a mindennapok csendes hőseit az önkéntesek és munkatársak. Hajdúnánáson minden donort ajándékkal is meglepik a vöröskeresztesek.
Részletek »
2020. január 15.
Tudd és tedd az elsősegélynyújtást! – mi megtanítjuk
Közúti és munkahelyi elsősegélynyújtás-tanfolyamok indulnak január végén. Még van hely az érdeklődőknek, akár csak a január 15-i közúti elsősegélynyújtó vizsgára.
Részletek »
2020. január 27.
Készülj a versenyre! - izgalmas, vidám, jó ügyet szolgál!
Pár hónap és indulnak az Országos elsősegélynyújtó verseny fordulói. Érdemes mihamarabb jelentkezni és felkészülni az érdekes, motiváló, közérdeket szolgáló megméretésre, melyet minden évben látványos, élethű és magas szakmai színvonalú gyakorlati helyszínekkel szerveznek meg a Magyar Vöröskereszt Hajdú-Bihar megyei munkatársai.
Részletek »