Vöröskereszt
Vöröskereszt

Önnel szeretnénk elkészíteni a Magyar Vöröskereszt Stratégiáját

dátum2020. január 27.

Klímaváltozás? Egészségfejlesztés? Közösségépítés? – a Magyar Vöröskereszt, és keresi a fehér foltokat, a humanitárius szolgálat kihívásait, miközben ellátja állandó tevékenységeit, régi és új feladatait.  Most az Ön véleményét kéri a következő 10 év stratégiájához. Mert az Ön véleménye fontos!

A Vöröskereszt és Vörösfélhold Nemzetközi Szövetségének (IFRC) Közgyűlése 2019. évi decemberi ülésén tárgyalta a Mozgalom 2030-ig tartó stratégiáját (https://future-rcrc.com/), amelyhez kapcsolódóan a Magyar Vöröskereszt is elkészíti a következő 10 évre szóló saját stratégiáját - ehhez kérjük most az Ön segítségét! Véleményével hozzájárulhat ahhoz, hogy olyan közös megoldásokat találjunk amely segíti a Magyar Vöröskereszt hatékonyabb, átláthatóbb működését és a változó igényekhez való jobb alkalmazkodását!

 

Az online kérdőív kitöltéséhez kattintson ide.

 

Fontos az Ön véleménye, minden tag, önkéntes, minden hazánkban élő ember szükséglete, gondolata fontos nekünk, azt felhasználva szeretnénk elkészíteni a Stratégia2030-at szeptember 21-22-re, a Magyar Vöröskereszt XV. Kongresszusára.

 

 

CsakPONTTovábbi híreink

Mihály nevű véradókat is várnak
Ajándéksorsolással, meglepetésekkel készülnek a vöröskeresztesek a hétvégi Mihály-napi vásár véradására, amelyre idén is eljön a Magyar Vöröskereszt véradókamionja.
Bővebben »
Elsők közt vittek segélyt Romániába a forradalom idején
Nyugdíjasaink, a Magyar Vöröskereszt Hajdú-Bihar Megyei Szervezetének nyugalmazott munkatársai, vezetői találkoztak október 19-én. Többségük most is aktívan szolgálja a vöröskeresztes ügyeket megyénkben önkéntesként.
Bővebben »
Leukémiával küzdő gyermekekért is szervez véradást a Vöröskereszt
Segítsünk azokon, akiknek vérkészítményre van szükségük az életben maradáshoz vagy a gyógyuláshoz, és töltsük fel a négynapos szünet után a vérkészleteket – így kérik véradásra a donorokat a vöröskeresztesek Hajdú-Bihar megyében.
Bővebben »

CsakPONTKözelgő események

2020. január 10.
Jól indul az év, ha vért ad! – közelgő véradások
Boldog új évet, bőséget, sok sikert az élet minden terén – kívánják minden donornak a Magyar Vöröskereszt Hajdú-Bihar Megyei Szervezetének véradószervezői. Nem csak a véradás közérdekű volta miatt örülnek minden donornak, hanem azért is: mert aki vért ad, az maga is egészséges. Az előttünk álló napokban az alábbi helyszíneken és időpontokban várják a mindennapok csendes hőseit az önkéntesek és munkatársak. Hajdúnánáson minden donort ajándékkal is meglepik a vöröskeresztesek.
Részletek »
2020. január 15.
Tudd és tedd az elsősegélynyújtást! – mi megtanítjuk
Közúti és munkahelyi elsősegélynyújtás-tanfolyamok indulnak január végén. Még van hely az érdeklődőknek, akár csak a január 15-i közúti elsősegélynyújtó vizsgára.
Részletek »
2020. január 27.
Készülj a versenyre! - izgalmas, vidám, jó ügyet szolgál!
Pár hónap és indulnak az Országos elsősegélynyújtó verseny fordulói. Érdemes mihamarabb jelentkezni és felkészülni az érdekes, motiváló, közérdeket szolgáló megméretésre, melyet minden évben látványos, élethű és magas szakmai színvonalú gyakorlati helyszínekkel szerveznek meg a Magyar Vöröskereszt Hajdú-Bihar megyei munkatársai.
Részletek »