Vöröskereszt
Vöröskereszt

Raktáros munkatársat keresünk

dátum2022. március 31.
Legyen csapatunk, a Magyar Vöröskereszt Hajdú-Bihar Megyei Szervezet kollektívájának tagja, egyúttal része a világ legrégebben működő, legnagyobb nemzetközi humanitárius szervezetének, és járuljon hozzá munkáját végezve az ukrajnai helyzet bajbajutottjainak megsegítéséhez. Jó kapcsolatépítési lehetőséggel jár az általunk meghirdetett raktáros munkakör, amelyhez társalgási szintű angol nyelvtudás és a Vöröskereszt humanitárius alapelveinek elfogadása a feltétel.
 

Raktáros munkatársat keres a Magyar Vöröskereszt Hajdú-Bihar Megyei Szervezete Debrecen közelében működő raktárhelyiségébe 8 órás munkakörbe. A munkakör elvárásai: társalgási szintű angol nyelvtudás, a Vöröskereszt szellemiségének elfogadása. Raktárosi-logisztikai tapasztalatok előnyt jelentenek.
 
Az állás adatai
 • Állás neve: raktáros
 • Hirdető: Magyar Vöröskereszt Hajdú-Bihar Megyei Szervezete
 • Cím: Ebes
 • Foglalkoztatás jellege: alkalmazott
 • Szükséges nyelvismeret: angol
 • Munkavégzés jellege: 8 órás teljes munkaidő
 
Elvárások
 • Raktározásban szerzett tapasztalat
 • Logisztikai végzettség: előny
 • IT eszközökkel való dolgozás gyors elsajátítása
 • Megbízható és jól szervezetten dolgozik
 • Jó angol nyelvtudás
 • Elkötelezettség a Magyar Vöröskereszt humanitárius megbízatása mellett
 • Erősen motivált a humanitárius munkavégzésben
 
Jelentkezés

Kérjük, küldje el nekünk önéletrajzát és motivációs levelét a hajdubiharmegye@vortoskereszt.hu e-mailcímre.
Érdeklődni az 52/531-427-es telefonszámon tud.
 

Szervezetünkről:
 
A 141 éves Magyar Vöröskereszt Hajdú-Bihar Megyei Szervezete nagy múltú szervezet, amely a feltétel nélküli humanitás, a mindenekfeletti segítségnyújtás jegyében működik. Része a Nemzetközi Vöröskereszt láncolatának, tevékenységeit megyénkben fejti ki a szervezet alapelvei szerint. Független, semleges szervezet vagyunk, és megbízatásunk alapvetően az 1949-es genfi egyezményekből ered. Katasztrófahelyzetekben együttműködünk a Nemzetközi Vöröskereszt szervezeteivel.
Tevékenységeink között jelenleg első helyen áll az ukrajnai helyzet miatt bajbajutott emberek megsegítésével kapcsolatos közvetlen és közvetett humanitárius segítségnyújtás.
Legyen csapatunk, a Magyar Vöröskereszt Hajdú-Bihar Megyei Szervezet kollektívájának tagja, egyúttal része a világ legrégebben működő, legnagyobb nemzetközi humanitárius szervezetének, és járuljon hozzá munkáját végezve az ukrajnai helyzet bajbajutottjainak megsegítéséhez. Jó kapcsolatépítési lehetőséggel jár az általunk meghirdetett raktáros munkakör, amelyhez angol nyelvtudás és a Vöröskereszt humanitárius alapelveinek elfogadása a feltétel.

***

Egyéb hirdetett állás a Magyar Vöröskereszt Hajdú-Bihar Megyei Szervezeténél: Pénzügyi, számviteli munkatárs

CsakPONTTovábbi híreink

Balmazújváros - Hajdúszoboszló területi elsősegélynyújtó versenye
Április 14.-én került megrendezésre a Balmazújváros – Hajdúszoboszló Területi Szervezet Ifjúsági Elsősegélynyújtó versenyének területi fordulója. A rendezvénynek a hajdúszoboszlói Kovács Máté Művelődési Központ adott helyet.
Bővebben »
Közöd!
Gondoltad volna, hogy Magyarországon évente több 10,000 fiatal végez önkéntes munkát? Pincemúzeum-építés Máriakéménden, használt cuccok piaca Miskolcon, élelmiszer-gyűjtés rászoruló gyermekeknek Budapesten.
Bővebben »
Megyei elsősegélynyújtó verseny
Bővebben »

CsakPONTKözelgő események

2020. január 10.
Jól indul az év, ha vért ad! – közelgő véradások
Boldog új évet, bőséget, sok sikert az élet minden terén – kívánják minden donornak a Magyar Vöröskereszt Hajdú-Bihar Megyei Szervezetének véradószervezői. Nem csak a véradás közérdekű volta miatt örülnek minden donornak, hanem azért is: mert aki vért ad, az maga is egészséges. Az előttünk álló napokban az alábbi helyszíneken és időpontokban várják a mindennapok csendes hőseit az önkéntesek és munkatársak. Hajdúnánáson minden donort ajándékkal is meglepik a vöröskeresztesek.
Részletek »
2020. január 15.
Tudd és tedd az elsősegélynyújtást! – mi megtanítjuk
Közúti és munkahelyi elsősegélynyújtás-tanfolyamok indulnak január végén. Még van hely az érdeklődőknek, akár csak a január 15-i közúti elsősegélynyújtó vizsgára.
Részletek »
2020. január 27.
Készülj a versenyre! - izgalmas, vidám, jó ügyet szolgál!
Pár hónap és indulnak az Országos elsősegélynyújtó verseny fordulói. Érdemes mihamarabb jelentkezni és felkészülni az érdekes, motiváló, közérdeket szolgáló megméretésre, melyet minden évben látványos, élethű és magas szakmai színvonalú gyakorlati helyszínekkel szerveznek meg a Magyar Vöröskereszt Hajdú-Bihar megyei munkatársai.
Részletek »