Vöröskereszt

Magyar Vöröskereszt
Hajdú-Bihar Vármegyei
Szervezete

Vöröskereszt
Vöröskereszt

Keresőszolgálati munkatárs jelentkezését várjuk

dátum2022. május 13.
A Magyar Vöröskereszt Hajdú-Bihar Megyei Szervezete teljes munkaidejű keresőszolgálati terepmunkatársat keres, határozott idejű munkaszerződéssel (6hónapra). Legyen csapatunk, a Magyar Vöröskereszt Hajdú-Bihar Megyei Szervezet kollektívájának tagja, egyúttal része a világ legrégebben működő, legnagyobb nemzetközi humanitárius szervezetének, és járuljon hozzá munkáját végezve az ukrajnai helyzet bajbajutottjainak megsegítéséhez.

A munkakör célja:
A Magyar Vöröskereszt Keresőszolgálata segít a jelenlegi ukrán konfliktus menekültjeinek abban, hogy a konfliktus következtében megszakadt családi kapcsolataikat helyreállítsák. Új munkatársunk ebben a folyamatban azt a feladatot látja el, hogy a családi kapcsolatok helyreállítására felmerülő igényeket összegyűjti, a megismert adatokat rögzíti és továbbítja
Munkavégzés helye: Debrecen és vonzáskörzete

Feladatok:
  •  A Magyar Vöröskereszt Keresőszolgálata munkáját támogatja Debrecen és környékén.
  • A konfliktus miatt a területre érkező menekülteket felkeresi és tájékoztatja őket a Magyar Vöröskereszt Keresőszolgálata tevékenységéről.
  •  A menekültekkel végzett interjúk során a megismert adatokat, információkat rögzíti és továbbítja a budapesti keresőszolgálati irodába.
  • Biztosítja a kapcsolat folyamatosságát a menekültek és a Keresőszolgálat budapesti irodája között.
A munkavégzés körülményei:
A lehetőleg debreceni vagy Debrecen közeli lakos a Debrecen vonzáskörzetébe eső olyan helyeket látogatja rendszeresen, ahol menekültek nagy számban vannak jelen. A munkavégzéshez gépjárművet, számítástechnikai eszközt és egyéb felszerelést a munkáltató biztosít

Elvárások:
  • magyar anyanyelv
  • aktív orosz vagy ukrán nyelvtudás szóban és írásban
  • adminisztratív munkakörben szerzett tapasztalat
  • Internet alapú feladatkezelő rendszerek és adatbázisok kezelésében jártasság (Google táblázatok, Google Drive, Office 365), és MS Office alkalmazások biztos ismerete
  • feddhetetlenség, büntetetlen előélet
  • B kategóriás jogosítvány
  • kiváló szervezőkészség
  • a Vöröskereszt alapértékeivel való azonosulás
Előny:
  • non-profit szervezetek működésében való jártasság
  • angol nyelvismeret
Jelentkezés módja: 2022. május 15-ig a hr@voroskereszt.hu e-mail címen, keresőszolgálati terep munkatárs munkakör megjelölésével, részletes fényképes szakmai önéletrajzzal, fizetési igénnyel és motivációs levéllel.

CsakPONTTovábbi híreink

Balmazújváros - Hajdúszoboszló területi elsősegélynyújtó versenye
Április 14.-én került megrendezésre a Balmazújváros – Hajdúszoboszló Területi Szervezet Ifjúsági Elsősegélynyújtó versenyének területi fordulója. A rendezvénynek a hajdúszoboszlói Kovács Máté Művelődési Központ adott helyet.
Bővebben »
Közöd!
Gondoltad volna, hogy Magyarországon évente több 10,000 fiatal végez önkéntes munkát? Pincemúzeum-építés Máriakéménden, használt cuccok piaca Miskolcon, élelmiszer-gyűjtés rászoruló gyermekeknek Budapesten.
Bővebben »
Megyei elsősegélynyújtó verseny
Bővebben »

CsakPONTKözelgő események

2020. január 10.
Jól indul az év, ha vért ad! – közelgő véradások
Boldog új évet, bőséget, sok sikert az élet minden terén – kívánják minden donornak a Magyar Vöröskereszt Hajdú-Bihar Megyei Szervezetének véradószervezői. Nem csak a véradás közérdekű volta miatt örülnek minden donornak, hanem azért is: mert aki vért ad, az maga is egészséges. Az előttünk álló napokban az alábbi helyszíneken és időpontokban várják a mindennapok csendes hőseit az önkéntesek és munkatársak. Hajdúnánáson minden donort ajándékkal is meglepik a vöröskeresztesek.
Részletek »
2020. január 15.
Tudd és tedd az elsősegélynyújtást! – mi megtanítjuk
Közúti és munkahelyi elsősegélynyújtás-tanfolyamok indulnak január végén. Még van hely az érdeklődőknek, akár csak a január 15-i közúti elsősegélynyújtó vizsgára.
Részletek »
2020. január 27.
Készülj a versenyre! - izgalmas, vidám, jó ügyet szolgál!
Pár hónap és indulnak az Országos elsősegélynyújtó verseny fordulói. Érdemes mihamarabb jelentkezni és felkészülni az érdekes, motiváló, közérdeket szolgáló megméretésre, melyet minden évben látványos, élethű és magas szakmai színvonalú gyakorlati helyszínekkel szerveznek meg a Magyar Vöröskereszt Hajdú-Bihar megyei munkatársai.
Részletek »