Vöröskereszt
Vöröskereszt

Elismerő oklevelet kapott a Vöröskereszt a megyében

dátum2022. június 7.
Oklevéllel köszönte meg és ismerte el  a Magyar Vöröskereszt Hajdú-Bihar Megyei Szervezetének a világjárvány idején nyújtott segítségét az  Országos Mentőszolgálat Regionális Mentőszervezete május 30-án a mentők napján.
 

Váratlan, munkájukat, szolgálatukat megerősítő meglepetés érte a Magyar Vöröskereszt Hajdú-Bihar Megyei Szervezetének önkénteseit, munkatársait. Május 30-án a mentők napjára kapott meghívást Ujvárosy Andrásné megyei igazgató az együttműködő szervezet képviselőjeként. Ám nem üres kézzel tért vissza az ünnepségről. Elismerő oklevelet nyújtott át neki Dr. Korcsmáros Ferenc, az Országos Mentőszolgálat Regionális Mentőszervezetének igazgatója, azért a segítségért, amit a megyei szervezet nyújtott a világjárvány elleni küzdelemben a mentőknek. A megyei szervezet a határmenti szolgálatban, majd a legnehezebb időszakban a diszpécserszolgálatban nyújtott segítséget és toborzott önkénteseket a mentőszolgálat munkájához mindaddig, amíg szükség volt rá.

CsakPONTTovábbi híreink

Balmazújváros - Hajdúszoboszló területi elsősegélynyújtó versenye
Április 14.-én került megrendezésre a Balmazújváros – Hajdúszoboszló Területi Szervezet Ifjúsági Elsősegélynyújtó versenyének területi fordulója. A rendezvénynek a hajdúszoboszlói Kovács Máté Művelődési Központ adott helyet.
Bővebben »
Közöd!
Gondoltad volna, hogy Magyarországon évente több 10,000 fiatal végez önkéntes munkát? Pincemúzeum-építés Máriakéménden, használt cuccok piaca Miskolcon, élelmiszer-gyűjtés rászoruló gyermekeknek Budapesten.
Bővebben »
Megyei elsősegélynyújtó verseny
Bővebben »

CsakPONTKözelgő események

2020. január 10.
Jól indul az év, ha vért ad! – közelgő véradások
Boldog új évet, bőséget, sok sikert az élet minden terén – kívánják minden donornak a Magyar Vöröskereszt Hajdú-Bihar Megyei Szervezetének véradószervezői. Nem csak a véradás közérdekű volta miatt örülnek minden donornak, hanem azért is: mert aki vért ad, az maga is egészséges. Az előttünk álló napokban az alábbi helyszíneken és időpontokban várják a mindennapok csendes hőseit az önkéntesek és munkatársak. Hajdúnánáson minden donort ajándékkal is meglepik a vöröskeresztesek.
Részletek »
2020. január 15.
Tudd és tedd az elsősegélynyújtást! – mi megtanítjuk
Közúti és munkahelyi elsősegélynyújtás-tanfolyamok indulnak január végén. Még van hely az érdeklődőknek, akár csak a január 15-i közúti elsősegélynyújtó vizsgára.
Részletek »
2020. január 27.
Készülj a versenyre! - izgalmas, vidám, jó ügyet szolgál!
Pár hónap és indulnak az Országos elsősegélynyújtó verseny fordulói. Érdemes mihamarabb jelentkezni és felkészülni az érdekes, motiváló, közérdeket szolgáló megméretésre, melyet minden évben látványos, élethű és magas szakmai színvonalú gyakorlati helyszínekkel szerveznek meg a Magyar Vöröskereszt Hajdú-Bihar megyei munkatársai.
Részletek »