Vöröskereszt

Magyar Vöröskereszt
Hajdú-Bihar Vármegyei
Szervezete

Vöröskereszt
Vöröskereszt

Elnöki elismerés a Vöröskereszt lovagjának

dátum2023. május 19.
Nyéki István területi elnök úr a Magyar Vöröskereszt Elnöki Díszoklevelét vehette át áldozatos, magas színvonalú vöröskeresztes szolgálatáért, amelyet a Magyar Vöröskereszt Hajdú-Bihar Megyei Szervezetének vezetőségi tagjaként, országos küldöttként és a Hajdúszoboszló Területi Szervezet elnökeként lát el.
 

 Nyéki István területi elnök, Fodor Antalné dr., országos elnök és Dr. Lakatos Zoltán vármegyei elnök (balról jobbra haladva)

 
A kitüntetést május 8-án Bikalon az országos Vöröskereszt-világnapi ünnepségen nyújtotta át Fodor Antalné dr., a Magyar Vöröskereszt elnöke Dr. Lakatos Zoltánnal a Magyar Vöröskereszt Hajdú-Bihar Megyei Szervezetének elnökével. 
A
Vöröskereszt vármegyei és területi szervezetében Nyéki István ismert arról, hogy áldozatosan segíti a színvonalas humanitárius munka feltételeinek megteremtését és magát a munkát a Vöröskereszt Hajdúszoboszló területén. Minden Vöröskereszt-tevékenységben aktív a szociális feladatoktól a véradásszervezésig. Maga is rendszeres véradó. A területi Vöröskeresztnek méltó elnöke.
Tettei, szavai, mentalitása érdemben képviselik a szervezet eszmeiségét, ez abban is megmutatkozik, hogy elnöksége alatt a városban a Vöröskereszt népszerűsége, társadalmi beágyazottsága tovább erősödött.

CsakPONTTovábbi híreink

Balmazújváros - Hajdúszoboszló területi elsősegélynyújtó versenye
Április 14.-én került megrendezésre a Balmazújváros – Hajdúszoboszló Területi Szervezet Ifjúsági Elsősegélynyújtó versenyének területi fordulója. A rendezvénynek a hajdúszoboszlói Kovács Máté Művelődési Központ adott helyet.
Bővebben »
Közöd!
Gondoltad volna, hogy Magyarországon évente több 10,000 fiatal végez önkéntes munkát? Pincemúzeum-építés Máriakéménden, használt cuccok piaca Miskolcon, élelmiszer-gyűjtés rászoruló gyermekeknek Budapesten.
Bővebben »
Megyei elsősegélynyújtó verseny
Bővebben »

CsakPONTKözelgő események

2020. január 10.
Jól indul az év, ha vért ad! – közelgő véradások
Boldog új évet, bőséget, sok sikert az élet minden terén – kívánják minden donornak a Magyar Vöröskereszt Hajdú-Bihar Megyei Szervezetének véradószervezői. Nem csak a véradás közérdekű volta miatt örülnek minden donornak, hanem azért is: mert aki vért ad, az maga is egészséges. Az előttünk álló napokban az alábbi helyszíneken és időpontokban várják a mindennapok csendes hőseit az önkéntesek és munkatársak. Hajdúnánáson minden donort ajándékkal is meglepik a vöröskeresztesek.
Részletek »
2020. január 15.
Tudd és tedd az elsősegélynyújtást! – mi megtanítjuk
Közúti és munkahelyi elsősegélynyújtás-tanfolyamok indulnak január végén. Még van hely az érdeklődőknek, akár csak a január 15-i közúti elsősegélynyújtó vizsgára.
Részletek »
2020. január 27.
Készülj a versenyre! - izgalmas, vidám, jó ügyet szolgál!
Pár hónap és indulnak az Országos elsősegélynyújtó verseny fordulói. Érdemes mihamarabb jelentkezni és felkészülni az érdekes, motiváló, közérdeket szolgáló megméretésre, melyet minden évben látványos, élethű és magas szakmai színvonalú gyakorlati helyszínekkel szerveznek meg a Magyar Vöröskereszt Hajdú-Bihar megyei munkatársai.
Részletek »