Vöröskereszt

Magyar Vöröskereszt
Hajdú-Bihar Vármegyei
Szervezete

Vöröskereszt
Vöröskereszt

Közúti alapfok

Közúti elsősegélynyújtási ismeretek képzés
Felnőttképzési nyilvántartási szám: B/2021/001738
 
A Magyar Vöröskereszt Hajdú-Bihar Vármegyei Szervezete folyamatosan várja a gépjárművezető-jelölteket a jogosítvány megszerzéséhez szükséges közúti elsősegélynyújtás képzéseire.
 
A résztvevők olyan elsősegélynyújtó elméleti, gyakorlati ismereteket szereznek meg, amelyekre járművezetéskor, a közúti közlekedés helyzeteiben szükségük lehet, de ezek a készségek, ismeretek a mindennapi életben is jól használhatóak (pl. baleset, rosszullét esetén, stb.).
 
 Felkészült szakemberek segítségével sajátíthatják el az elsősegélynyújtás alapjait és készülhetnek fel a vizsgára az oktatáson résztvevők.

A képzés célja:

• a résztvevő elsajátítja azokat az elméleti és gyakorlati elsősegélynyújtási ismereteket, melyek a közúti baleseteknél szükségesek a szakszerű és eredményes elsősegélynyújtáshoz
•a résztvevő tevékenysége és/vagy közúti baleset során képessé válik gyors és hatékony segítség nyújtására, míg a hivatásos orvosi segítség meg nem érkezik

Időtartama: 12 óra, ebből: elmélet: 7 óra gyakorlat: 5 óra

Képzés díja: 19 500 Ft, mely tartalmazza az ÁFÁ-t.

Bővebb információt kérhet a központi ügyfélszolgálati irodában.

Telefon: 06-52/316-330, 316-679.

E-mail: vizsgakozpont@voroskereszt.hu
 
Adatkezelési tájékoztató idekattintva letölthető


 

CsakPONTKözelgő események

2020. január 10.
Jól indul az év, ha vért ad! – közelgő véradások
Boldog új évet, bőséget, sok sikert az élet minden terén – kívánják minden donornak a Magyar Vöröskereszt Hajdú-Bihar Megyei Szervezetének véradószervezői. Nem csak a véradás közérdekű volta miatt örülnek minden donornak, hanem azért is: mert aki vért ad, az maga is egészséges. Az előttünk álló napokban az alábbi helyszíneken és időpontokban várják a mindennapok csendes hőseit az önkéntesek és munkatársak. Hajdúnánáson minden donort ajándékkal is meglepik a vöröskeresztesek.
Részletek »
2020. január 15.
Tudd és tedd az elsősegélynyújtást! – mi megtanítjuk
Közúti és munkahelyi elsősegélynyújtás-tanfolyamok indulnak január végén. Még van hely az érdeklődőknek, akár csak a január 15-i közúti elsősegélynyújtó vizsgára.
Részletek »
2020. január 27.
Készülj a versenyre! - izgalmas, vidám, jó ügyet szolgál!
Pár hónap és indulnak az Országos elsősegélynyújtó verseny fordulói. Érdemes mihamarabb jelentkezni és felkészülni az érdekes, motiváló, közérdeket szolgáló megméretésre, melyet minden évben látványos, élethű és magas szakmai színvonalú gyakorlati helyszínekkel szerveznek meg a Magyar Vöröskereszt Hajdú-Bihar megyei munkatársai.
Részletek »