Vöröskereszt

Magyar Vöröskereszt
Hajdú-Bihar Vármegyei
Szervezete

Vöröskereszt
Vöröskereszt

Készülj a versenyre! - izgalmas, vidám, jó ügyet szolgál!

dátum2020. január 27 - március 31.
dátum -
dátumMagyar Vöröskereszt Hajdú-Bihar Megyei Szervezetének területi központjai

Pár hónap és indulnak a Magyar Vöröskereszt Felmenőrendszerű Országos Elsősegélynyújtó Versenyének fordulói. Érdemes mihamarabb jelentkezni és felkészülni az érdekes, motiváló, közérdeket szolgáló megméretésre, melyet minden évben látványos, élethű és magas színvonalú gyakorlati helyszínekkel szerveznek meg a Magyar Vöröskereszt Hajdú-Bihar megyei munkatársai.

 

Nem tudhatjuk, mikor lesz szükség a tudásra (fotó: Gyarmati Gábor)

 

A versenyre 5 fős csapatok nevezhetnek gyermek (felső tagozatos), ifjúsági (középiskolás) és felnőtt korosztályban.
 
Ha diák vagy, keresd iskolád Vöröskereszt-tanárelnökét vagy védőnőjét. Jelezd, hogy szívesen részt vennél a versenyen egy jó csapat tagjaként, és örömmel megtanulod az elsősegélynyújtás fogásait.
 
Ha felnőtt, vegye fel a kapcsolatot a Magyar Vöröskereszt illetékes területi szervezetének irodájával. Mind a 7 területi irodában szeretettel várják a munkatársak a jelentkezőket.
 
A Magyar Vöröskereszt Hajdú-Bihar Megyei Szervezetének területi szervezeteit és elérhetőségeit megtekintheti ide kattintva.

 
 
 

CsakPONTKözelgő események

2020. január 10.
Jól indul az év, ha vért ad! – közelgő véradások
Boldog új évet, bőséget, sok sikert az élet minden terén – kívánják minden donornak a Magyar Vöröskereszt Hajdú-Bihar Megyei Szervezetének véradószervezői. Nem csak a véradás közérdekű volta miatt örülnek minden donornak, hanem azért is: mert aki vért ad, az maga is egészséges. Az előttünk álló napokban az alábbi helyszíneken és időpontokban várják a mindennapok csendes hőseit az önkéntesek és munkatársak. Hajdúnánáson minden donort ajándékkal is meglepik a vöröskeresztesek.
Részletek »
2020. január 15.
Tudd és tedd az elsősegélynyújtást! – mi megtanítjuk
Közúti és munkahelyi elsősegélynyújtás-tanfolyamok indulnak január végén. Még van hely az érdeklődőknek, akár csak a január 15-i közúti elsősegélynyújtó vizsgára.
Részletek »
2020. január 28.
Segíts! Adj vért! – közelgő véradások
– Kétszeresen is örülünk minden donornak, hiszen aki vért ad, szolgálja a vérkészletek szinten tartását, és biztos lehet abban, hogy egészséges – vallják a Magyar Vöröskereszt Hajdú-Bihar Megyei Szervezetének véradószervezői. A napokban az alábbi helyszíneken és időpontokban várják a mindennapok csendes hőseit az önkéntesek és munkatársak.
Részletek »