Vöröskereszt

Magyar Vöröskereszt
Hajdú-Bihar Vármegyei
Szervezete

Vöröskereszt
Vöröskereszt

Vöröskereszt-vezetőt keresünk Balmazújvárosra

dátum2024. április 23.
Humanitás mindenek felett: szívesen dolgozna a Vöröskereszt szellemében Balmazújvároson, és az alábbi cikkben felsorolt szempontokat ki tudja pipálni? – szeretettel várjuk jelentkezését: a Magyar Vöröskereszt Balmazújváros területi vezetői posztjára. Csatlakozzon a világ legrégebben működő, legnagyobb nemzetközi humanitárius szervezetéhez!
Kérjük, küldje el fényképes önéletrajzát, motivációs level
ét – fizetési igény megjelölésével – a hajdubihar@voroskereszt.hu e-mail címre szíveskedjen elküldeni.
 

 
Főbb feladatok:
 • Magyar Vöröskereszt Balmazújváros Területi Szervezetének irányítása (a területi szervezethez tartozó 5 településen),
 • Magyar Vöröskereszt tevékenységeinek ellátása a Magyar Vöröskereszt Balmazújváros területén (véradásszervezés, általános szociális segítségnyújtás, katasztrófakészenlét és -válaszadás, elsősegélynyújtás népszerűsítése, egészségfejlesztési, szervezettséggel kapcsolatos feladatok; tagszervezés, önkéntesek bevonása, koordinálása, ifjúsági munka; szemléletformálással kapcsolatos teendők),
 • és aktuális feladatainak megvalósítása.
 
Elvárások:
 • Balmazújvároson lakók jelentkezését várjuk,
 • felsőfokú végzettség,
 • személygépkocsi,
 • jó vezetői képességek,
 • humanitással, a Vöröskereszt alapelveivel összhangban álló szemlélet, segítő mentalitás,
 • nagyfokú önállósággal valósítsa meg saját munkakörét, ugyanakkor legyen csapatjátékos.
 
 
Előnyt jelent:
 • szociális végzettség,
 • civil szervezetnél vagy Vöröskereszt szervezeténél szerzett tapasztalat,
 • jó kommunikációs képességek,
 • pályázati programok megvalósításában szerzett tapasztalat.
 
Munkavégzés helye:
Magyar Vöröskereszt Balmazújváros Területi Szervezetének irodája (4060 Balmazújváros, Veres Péter u. 6-8.) és a feladatok megvalósításának helyszínei (terület települései, esetenként vármegyeközpont, vármegye más települései).
 
JELENTKEZÉS:
Amennyiben hirdetésünk felkeltette érdeklődését, kérjük, fényképes önéletrajzát, motivációs levelét – fizetési igény megjelölésével – a hajdubihar@voroskereszt.hu e-mail címre szíveskedjen elküldeni.
 
Legyen csapatunk, a Magyar Vöröskereszt Hajdú-Bihar Vármegyei Szervezet kollektívájának tagja, egyúttal része a világ legrégebben működő, legnagyobb nemzetközi humanitárius szervezetének!
 
 


 

 

CsakPONTTovábbi híreink

Balmazújváros - Hajdúszoboszló területi elsősegélynyújtó versenye
Április 14.-én került megrendezésre a Balmazújváros – Hajdúszoboszló Területi Szervezet Ifjúsági Elsősegélynyújtó versenyének területi fordulója. A rendezvénynek a hajdúszoboszlói Kovács Máté Művelődési Központ adott helyet.
Bővebben »
Közöd!
Gondoltad volna, hogy Magyarországon évente több 10,000 fiatal végez önkéntes munkát? Pincemúzeum-építés Máriakéménden, használt cuccok piaca Miskolcon, élelmiszer-gyűjtés rászoruló gyermekeknek Budapesten.
Bővebben »
Megyei elsősegélynyújtó verseny
Bővebben »

CsakPONTKözelgő események

2020. január 10.
Jól indul az év, ha vért ad! – közelgő véradások
Boldog új évet, bőséget, sok sikert az élet minden terén – kívánják minden donornak a Magyar Vöröskereszt Hajdú-Bihar Megyei Szervezetének véradószervezői. Nem csak a véradás közérdekű volta miatt örülnek minden donornak, hanem azért is: mert aki vért ad, az maga is egészséges. Az előttünk álló napokban az alábbi helyszíneken és időpontokban várják a mindennapok csendes hőseit az önkéntesek és munkatársak. Hajdúnánáson minden donort ajándékkal is meglepik a vöröskeresztesek.
Részletek »
2020. január 15.
Tudd és tedd az elsősegélynyújtást! – mi megtanítjuk
Közúti és munkahelyi elsősegélynyújtás-tanfolyamok indulnak január végén. Még van hely az érdeklődőknek, akár csak a január 15-i közúti elsősegélynyújtó vizsgára.
Részletek »
2020. január 27.
Készülj a versenyre! - izgalmas, vidám, jó ügyet szolgál!
Pár hónap és indulnak az Országos elsősegélynyújtó verseny fordulói. Érdemes mihamarabb jelentkezni és felkészülni az érdekes, motiváló, közérdeket szolgáló megméretésre, melyet minden évben látványos, élethű és magas szakmai színvonalú gyakorlati helyszínekkel szerveznek meg a Magyar Vöröskereszt Hajdú-Bihar megyei munkatársai.
Részletek »