Vöröskereszt

Magyar Vöröskereszt
Hajdú-Bihar Vármegyei
Szervezete

Vöröskereszt
Vöröskereszt

Karrier

Területi munkatársat keresünk debreceni irodánkba

„jót, jól, összetartó csapatban” – a Magyar Vöröskereszt Hajdú-Bihar Vármegyei Szervezete területi munkatársat keres Debrecen Területi Szervezete csapatába. Csatlakozzon a világ legrégebben működő, legnagyobb nemzetközi humanitárius szervezetéhez!


Főbb feladatok:
 • Magyar Vöröskereszt területi tevékenységében közreműködés (véradásszervezés, általános szociális segítségnyújtás, katasztrófakészenlét és válaszadás, elsősegélynyújtás népszerűsítése, egészségfejlesztési, szemléletformálással kapcsolatos teendők, szervezettséggel kapcsolatos feladatok; tagszervezés, önkéntesek bevonása, koordinálása, ifjúsági munka),
 • és az aktuális feladatok megvalósítása, dokumentálása
   
 
Elvárások:
 • minimum középfokú végzettség,
 • jó szervező és kommunikációs képesség
 • humanitással, a Vöröskereszt alapelveivel összhangban álló szemlélet, segítő mentalitás,
 • nagyfokú önállósággal valósítsa meg saját munkakörét, ugyanakkor legyen csapatjátékos,
 • személygépkocsi
 
Előnyt jelent:
 • szociális végzettség,
 • civil szervezetnél szerzett tapasztalat,
 • pályázati programok megvalósításában szerzett tapasztalat
 
Munkavégzés helye:
 • Magyar Vöröskereszt Debrecen Területi Szervezetének irodája és a feladatok megvalósításának helyszínei (terület települései, esetenként megye más települései)
 
 

Jelentkezés:
Amennyiben hirdetésünk felkeltette érdeklődését, kérjük, fényképes önéletrajzát, motivációs levelét – fizetési igény megjelölésével – a hajdubiharmegye@voroskereszt.hu e-mail címre szíveskedjen elküldeni 2023. július 10-ig.
 
Legyen csapatunk, a Magyar Vöröskereszt Hajdú-Bihar Megyei Szervezet kollektívájának tagja, egyúttal része a világ legrégebben működő, legnagyobb nemzetközi humanitárius szervezetének!
 
 

CsakPONTKözelgő események

2020. január 10.
Jól indul az év, ha vért ad! – közelgő véradások
Boldog új évet, bőséget, sok sikert az élet minden terén – kívánják minden donornak a Magyar Vöröskereszt Hajdú-Bihar Megyei Szervezetének véradószervezői. Nem csak a véradás közérdekű volta miatt örülnek minden donornak, hanem azért is: mert aki vért ad, az maga is egészséges. Az előttünk álló napokban az alábbi helyszíneken és időpontokban várják a mindennapok csendes hőseit az önkéntesek és munkatársak. Hajdúnánáson minden donort ajándékkal is meglepik a vöröskeresztesek.
Részletek »
2020. január 15.
Tudd és tedd az elsősegélynyújtást! – mi megtanítjuk
Közúti és munkahelyi elsősegélynyújtás-tanfolyamok indulnak január végén. Még van hely az érdeklődőknek, akár csak a január 15-i közúti elsősegélynyújtó vizsgára.
Részletek »
2020. január 27.
Készülj a versenyre! - izgalmas, vidám, jó ügyet szolgál!
Pár hónap és indulnak az Országos elsősegélynyújtó verseny fordulói. Érdemes mihamarabb jelentkezni és felkészülni az érdekes, motiváló, közérdeket szolgáló megméretésre, melyet minden évben látványos, élethű és magas szakmai színvonalú gyakorlati helyszínekkel szerveznek meg a Magyar Vöröskereszt Hajdú-Bihar megyei munkatársai.
Részletek »