Vöröskereszt

Magyar Vöröskereszt
Hajdú-Bihar Vármegyei
Szervezete

Vöröskereszt
Vöröskereszt

Adó 1% felajánlása

Segítsen, hogy segítsünk a járványhelyzetben
 
A koronavírus elleni küzdelemben minden erőnkre szükség van és lesz a Vöröskereszt megyei szervezetére eső feladatokban. Új, váratlan helyzetek jönnek, készen kell állnunk. Önállóan kell megteremtenünk a forrásokat feladataink elvégzéséhez. 
Segítsen, hogy tudjunk segíteni akkor és ott, amikor kell.
 Ajánlja fel adója 1%-át a Magyar Vöröskereszt Hajdú-Bihar Vármegyei Szervezetének a 19117104-2-09 adószámra. 
Önnek két perc, de a megyei helyzet javításában, az itt élők megsegítésében rengeteget számít. 
 

Adójának 1%-át többek között a koronavírus megfékezésének ránk háruló feladataira, a krízishelyzet rendkívül fontos, közérdekű ügyeire, köztük a véradásszervezésre, szociális feladatokra fordítjuk. Egyre több eszközt, humánerőforrást igényel munkánk. Tárgyi adományt nem gyűjthetünk. Segítsen adója 1%-val a Magyar Vöröskereszt Hajdú-Bihar Vármegyei Szervezetének!
 
Ne feledje elektronikus adóbevalláskor se!
 
A NAV-tól kapott tájékoztatás szerint az eletronikus adóbevallások megjelenése óta drasztikusan visszaesett az 1%-os felajánlások száma.
Önnek nem kerül semmibe, másoknak viszont rengeteget jelent.
Kérjük, ne felejtse felajánlani adójának egy százalékát! 
 

 
Az adóbevallás kitöltésénél vagy ellenőrzésénél mindössze két perc megadni, hogy melyik szervezetet, egyesületet, alapítványt szeretné támogatni.

 
A felajánláshoz csupán a támogatni kívánt szervezet nevére és adószámára van szüksége:
Magyar Vöröskereszt Hajdú-Bihar Vármegyei Szervezete, adószámunk: 19117104-2-09 
 

 
Köszönjük, ha adójának 1%-val szervezetünk munkáját támogatja.
 

CsakPONTKözelgő események

2020. január 10.
Jól indul az év, ha vért ad! – közelgő véradások
Boldog új évet, bőséget, sok sikert az élet minden terén – kívánják minden donornak a Magyar Vöröskereszt Hajdú-Bihar Megyei Szervezetének véradószervezői. Nem csak a véradás közérdekű volta miatt örülnek minden donornak, hanem azért is: mert aki vért ad, az maga is egészséges. Az előttünk álló napokban az alábbi helyszíneken és időpontokban várják a mindennapok csendes hőseit az önkéntesek és munkatársak. Hajdúnánáson minden donort ajándékkal is meglepik a vöröskeresztesek.
Részletek »
2020. január 15.
Tudd és tedd az elsősegélynyújtást! – mi megtanítjuk
Közúti és munkahelyi elsősegélynyújtás-tanfolyamok indulnak január végén. Még van hely az érdeklődőknek, akár csak a január 15-i közúti elsősegélynyújtó vizsgára.
Részletek »
2020. január 27.
Készülj a versenyre! - izgalmas, vidám, jó ügyet szolgál!
Pár hónap és indulnak az Országos elsősegélynyújtó verseny fordulói. Érdemes mihamarabb jelentkezni és felkészülni az érdekes, motiváló, közérdeket szolgáló megméretésre, melyet minden évben látványos, élethű és magas szakmai színvonalú gyakorlati helyszínekkel szerveznek meg a Magyar Vöröskereszt Hajdú-Bihar megyei munkatársai.
Részletek »